Metallism Forum

Kongsi dan luahkan segala ilmu anda di sini
 
HomePortalFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Bagaimana cara untuk buang navigaton bar pada blog anda.
Thu Jun 16, 2011 12:40 am by mkhafizan

» Mari Belajar Baiki Komputer
Thu Jun 16, 2011 12:37 am by mkhafizan

» Cara - cara nak Off Automatic Update Notification pada WinXP
Tue Aug 31, 2010 5:18 pm by Admin

» Bina laman web pertama anda.
Tue Jul 28, 2009 2:12 pm by tropiko_hernandez

» Tambah Calendar pada sidebar blogspot anda
Sat Aug 16, 2008 1:51 am by Admin

» Antivirus - Jom kongsi
Fri Aug 15, 2008 4:26 am by Admin

» Isu Menarik Hari Ini
Fri Aug 15, 2008 3:49 am by win_win

» Permulaan bicara
Fri Aug 15, 2008 3:40 am by win_win

» Pengumuman terkini mengenai metallism.com
Fri Aug 15, 2008 2:43 am by Admin

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Website
Affiliates
 

Share | 
 

 Peristiwa yang Paling Bahagia dlm Hidup ANda!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
win_win



Posts : 12
Join date : 2008-03-23

PostSubject: Peristiwa yang Paling Bahagia dlm Hidup ANda!   Fri Aug 15, 2008 2:12 am

OK.. apa kata anda kongsikan peristiwa yang paling bahagia dlam hidup anda. Apa ape je lah... lol!
Back to top Go down
View user profile
win_win



Posts : 12
Join date : 2008-03-23

PostSubject: Tidur adalah hal yang paling aku suka..   Fri Aug 15, 2008 2:13 am

ohw jangan salah faham.. sebenarnya bukan semua tidur yang aku suka... tidur banyak tak bagus gak... tapi tidur semasa anda terdesak adalah paling nikmat... contohnya:

- jika anda tak tidur semalaman
- malam terakhir perkhemahan
- tilam yang paling empuk
- semasa hujan
- bila minum ubat tidor....

pasal perkhemahan, win_win pernah tido dikhemah yang lantainya tak sama... berkutuk-kutuk (alah berbatu-batu.. bawah ada batu-batu kecil dan tanah keras le).. ni win_win alami semester lepas.. fuh.. giler cakap lu... malam pertama, kedua.. oiii tak nak tidur rasanya.... keras dan sakit belakang nie.. kat camping mane le ade tilam mak oiiii.... selimut pon tak bawak...

tapi malam last.... huh... best giler... tak terasa langsung aku pernah tak suka tido kat khemah tu... memang tak terasa pon.. kenapa yerkh?? sebab, kita ngatuk, letih dan penat le... he he.... bila korang penat,,, dah tak pikir ape pun.... maklumlah malam kedua tu, aku tido 1 jam je... siapkan gadjet.. he he....
Back to top Go down
View user profile
 
Peristiwa yang Paling Bahagia dlm Hidup ANda!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» apakah walisongo benar-benar sakti?
» MAKKAH Kota Paling Aman
» hikmah di balik kisah isra' mi'raj
» Yin-Yang meridians & the hand!
» Para Pendeta Pemilik Harta Kekayaan Hingga Triliunan

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Metallism Forum :: Apa - apa aje :: Suka hati nak cakap apa-
Jump to: